Influence Academy 2021 – Poziv za influenserke i influensere

Novo vreme sa sobom je donelo brojne promene, a svakako jedna od njih je i pojava novih zanimanja. Sve postaje digitalno i živimo brže nego što je iko od nas mogao da zamisli. Snalaženje u medijskom i informacionom okruženju, uz dostupnost tehnologija i novih digitalnih platformi, trajno menja naše navike. Zato novo doba zahteva nove pristupe.

U okviru progama Nova pismenost organizujemo:

INFLUENCE ACADEMY

Iskoristite influens koji imate i učestvujte u jedinstvenom izazovu koji vas vodi na još viši nivo zajedno sa @maki_radovic, @aleksatodorovicev, @babyg988, @wolfdoraa, @styleofandrew, @nikastankovic, @mihailokocic i @bebiicaaa.

Ekskluzivne radionice, predavanja, druženje i izazovi trajaće ukupno 4 meseca (od 10. jula do kraja septembra 2021.) i okupiće listu od top 8 najpoznatijih domaćih TikTok i Instagram zvezda i 6 najboljih eksperata i ekspertkinja za medijsku i digitalnu pismenost u regionu.

Ovo je prilika da kao influenseri i influenserke naučite sve o odgovornom online ponašaju, da dobijete konkretne savete kako da unapredite svoju medijsku i digitalnu pismenost, kako da iskoristite praktične veštine upravljanja zajednicom, kako da upotrebite najbolje digitalne alate i pristupe, ali i kako da edukujete svoje pratioce.

Ukoliko ste influenser/influenserka ili se već tako osećate, imate između 16 i 25 godina, imate profil na Instagramu i/ili TikToku, prati vas između 1k ili 10k pratilaca i spremni ste za iznenadne avanture, onda u samo nekoliko koraka – popunite formular, linkujte svoje profile i prijavite se!

Izabraćemo ukupno 5 mladih ljudi čiji sadržaj ima najviše potencijala za rast i razvoj zajednice i oslikava vrednosti Akademije, kao i one u čijem radu prepoznajemo potencijal za dalje napredovanje.

Prijava traje do 4. jula.

Budite rame uz rame sa najboljima!

Klikni i prijavi se za
INFLUENCE ACADEMY

Kriterijumi selekcije:

  • Između 16 i 25 godina,
  • Između 1.000 i 10.000 pratilaca na Instagramu i/ili TikToku,
  • Kreativni pristup u sadržaju na društvenim mrežama, u kome se izražavaju ili postoji potencijal da se izraze vrednosti kampanje Nova pismenost, kao i
  • Sadržaj na kanalima na društvenim mrežama nema: istoriju govora mržnje, diskriminacije, rasizma, seksizma, homofobije, ksenofobije, pozivanja na neodgovorno i/ili rizično ponašanje (nepoštovanje mera prevencije COVID-19, nasilje, samopovređivanje, pretnje trećim licima).

Pretraga

You are using an outdated browser which can not show modern web content.

We suggest you download Chrome or Firefox.